Poulissen Audio Video Center bestaat al sinds 1995 en is niet gestopt met uitbreiden en vernieuwen sinds toen. Denk maar aan de Bang & Olufsen Select Store, Loewe Gallery en de eerste gecertificeerde Bowers & Wilkins 800 diamond-room in Nederland. Ze hebben zelfs een volledig apart streamingcenter en meerdere luisterkamers ingericht met akoestische aanpassingen. Hierdoor kunnen ze het beste advies geven.

En ook nu is het weer tijd voor een uitbreiding! Poulissen Audio Video Center is bezig met het realiseren van een speciale Devialet-ruimte, zo kunnen bezoekers op een zo goed mogelijke manier kennismaken met het aanbod van Devialet, met als eerste in Nederland een exclusieve Phantom-opstelling volledig in surround!

Maar dat is niet alles: Poulissen zal ook een speciale afdeling inrichtingen voor het presenteren van inbouwluidsprekers. Luidsprekers die in muren kunnen worden weggewerkt en onzichtbare luidsprekers worden steeds belangrijker, en hoe beter adviseren en begeleiden van inbouwproducten dan het te tonen in een ingerichte ruimte?
Het gevolg van deze verbouwingen is dat het huidige assortiment moet plaatsmaken voor de herinrichting van de winkelruimten en maken ze van deze gelegenheid gebruik om actuele producten te verversen. Daarom bieden zij hun topapparatuur éénmalig aan tegen heel aantrekkelijke prijzen tijdens hun verbouwingsuitverkoop.

Geïnteresseerd? Neem zeker een kijkje bij hun voordeelaanbod.
Poulissen Audio Video Center is reeds van start gegaan met de verbouwingen. Maar tijdens de realisatie van de nieuwe studio’s zijn zij overigens gewoon geopend.

Verkooppunten van het merk loewe