Het Duitse T+A heeft de MP8 multiplayer geïntroduceerd en hiermee de Serie 8 mooi aangevuld. De nieuwe T+A MP8 is een cd-loopwerk, streamer, FM/DAB+ radio en bluetooth-ontvanger. Hij heeft geen analoge uitgang en kan alleen maar aangesloten worden op een DAC. Daarnaast verbind je hem met het internet via wifi of een bedrade RJ45-aansluiting. Externe usb-schijf kan je ook aansluiten.
T+A Serie 8
De T + A Serie 8 is samengesteld uit hoogwaardige individuele hifi componenten. T + A heeft in de loop van de jaren een uitstekende reputatie opgebouwd voor de converter- en versterkertechnologieën die worden gebruikt door vele High-End producten. Deze werden vooral gebruikt in de T + A CD-spelers en eindversterkers. Deze ervaring en technologieën werden ook gebruikt in de Serie 8. Met de DAC 8, AMP 8 en nu de Multi Source Player MP 8 is de 8-serie nu compleet. De MP 8 is gebaseerd op de MP 2000 R MKII van T + A R-serie en is een digitale alleskunner. Hij kan verschillende digitale bronnen verwerken. Van het CD-station via een high res streaming-dienst zoals Qobuz tot de Bluetooth-module. De MP 8 verwerkt deze in de hoogste audiokwaliteit. De aanvulling van de T + A MP 8 maakt nu van de Series 8 een krachtig en compleet high-end systeem dat verbazingwekkend compact en klein is.
De behuizingen van Serie 8 zijn volledig gemaakt van aluminium. De bodemplaat en deksel zijn gefreesd uit 6 mm dikke, massieve aluminiumplaten. De zij- en frontdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen, die zijn vervaardigd met gecompliceerde geëxtrudeerde profielgereedschappen. Alle aansluitingen en connectoren zijn gemaakt van verguld puur messing. Er zijn dus geen ferromagnetische materialen die interferentie kunnen veroorzaken. De zware behuizing rust op trillingsdempende absorberende voeten.
De T+A MP8 is leverbaar via onderstaande T+A dealers en heeft een adviesverkoopprijs van €3.150,-.

Verkooppunten van het merk ta