De Sennheiser X Freitag Urbanite is het afgewerkt resultaat van de samenwerking tussen de twee bedrijven. De over-ears zijn wel een limited edition.

Sennheiser brengt een nieuwe variant van zijn sucessvolle Urbanite-reeks. Daarvoor werkte het bedrijf samen met Freitag, een Duits bedrijf dat tassen maakt van gerecycleerd materiaal. De nieuwe hoofdtelefoons komen dan ook met een hoofdband die vervaardigd is van een gerecycleerd dekzeil. Door al die verschillende patronen krijgt iedereen een uniek model toegestuurd en heb je een gepersonaliseerde hoofdtelefoon in huis. Bovendien laat Oliver Berger, topman van Sennheiser, weten dat “onze eerste samenwerking met Freitag heeft laten zien dat klanten de keuze van hun hoofdtelefoon nog persoonlijker willen maken”.

Voorheen werden de Urbanites van Senneheiser ook al vrij bekend en positief bekeken. De hoofdtelefoons brengen volgens de fabrikant dan ook een diepe, maar rijke bas met een heldere toon op elke frequentie. Bovendien werken de oorkussens als een passieve noise cancelling. Ze weren externe geluiden gedeeltelijk af, maar zijn bovenal erg comfortabel. De Sennheiser X Freitag Urbanites kan je bestellen op de website van Freitag, of kopen in Freitag winkels of dealers voor €190. Je krijgt er nog een bijpassende draagtas bij.

Verkooppunten van het merk sennheiser