Musical Fidelity trekt naar de High End Show van München. Daar zal de fabrikant nogmaals zijn nieuwe M6 Encore 225 all-in-one tonen. Naast zijn nieuwste speler, zal Musical Fidelity ook de Encore Connect voor het eerst voorstellen. 

Tijdens High End München kunnen we ons aan verschillende toppers binnen het high end segment verwachten. Musical Fidelity is daar geen uitzondering op. De Britse fabrikant zal tijdens het evenement zijn M6 Encore 225 nogmaals tonen. Die werd in februari al voorgesteld tijdens de Bristol Show. De nieuwe versie van de M6 is een all-in-one oplossing. Het is niet alleen een voor- en eindversterker, maar ook een speler. Zo kan je CD’s zowel afspelen en rippen. Daarnaast kan je nog een ingebouwde DAC vinden die converteert in 32-bit/ 384kHz. Daarnaast kan je een goede 225 Watt per kanaal verwachten.

Netwerkmogelijkheden zijn ook aanwezig op de Encore 225. Mocht je dan niet voor de NAS kiezen, kan je nog steeds gebruikmaken van Spotify, Tidal of de internetradio. Daarnaast kan je het toestel ook verbinden met een multiroom-systeem. Daardoor kan je de Encore 225 zelfs verbinden met je Sonos-systeem. Het toestel beschikt over 1TB interne opslag, wat genoeg moet zijn voor zo’n 2.500 CD’s. Om goede snelheid te garanderen, maakt deze speler gebruik van 64-bit Intel CPU met 2GB of RAM. Mocht dit nog niet genoeg zijn, kan je het geheugen altijd uitbreiden.

Naast de Encore 225, zal Musical Fidelity ook zijn nieuwste Encore Connect voorstellen. Dit model biedt dezelfde opties als de Encore 225, maar is wel geen alles-in-één oplossing. Dat komt door de afwezigheid van een voorversterker. De Encore 225 zal vanaf mei in de rekken liggen tegen een adviesprijs van €5.300, de Encore Connect zal pas in juni beschikbaar zijn en kost €4.300. Mocht je afzakken naar High end München, kan je Musical Fidelity vinden in hal A4.1, standje E125.

Verkooppunten van het merk musical-fidelity