De TDAI3400 is er! Het is kort samengevat een high-end versterker (2x200W bij 8 Ohm, 2x400W bij 4 Ohm), een digitale signaalprocessor (Lyngdorf RoomPerfect®), een PCM/DSD digitaal-analoog-convertor, een analoog-digitaal-convertor, een HDMI-switcher en een muziekstreamingapparaat…

Je hoeft er in principe slechts luidsprekers aan te hangen, te verbinden met internet of een USB-opslagapparaat met muziekbestanden aan te sluiten en je kan al beginnen luisteren.

Je kunt er alle soorten bronnen mee aansluiten (digitaal en analoog) en tegelijk muziek afspelen via je lokaal netwerk, USB-bronnen (stick, disk), via je Apple-apparaten (Airplay), van je andere apparaten (via Bluetooth), van Spotify (via internet) en van een Roon-server. Andere internetbronnen dan Spotify worden verwacht via software-updates.

De TDAI3400 heb je voor € 5.000,-. Opties zijn 4K HDMI-ingangen en –uitgang (€ 400,-) en gebalanceerde analoge ingangen (€ 400,-). Totaal geen zotte prijs voor zoveel functionaliteit én kwaliteit, deze versterker kan gerust met om het even welke andere versterker vergeleken worden. Er bestaat ongetwijfeld nog beter, maar tegen welke prijs…?

Leuk is ook dat de Lyngdorf-versterkers niet overdreven diep zijn, slechts iets meer dan handwarm worden en dus vaak in een kast kunnen geplaatst worden (maar voorzie toch altijd een minimum aan luchtdoorvoer).

Bij Audio Perfect demonstreren ze deze “bijna-alleskunner” op zaterdagmiddag 5 mei van 14u00 tot 17u00.

Als luidsprekers werd gekozen voor de Sonus Faber Olympica III, een prachtig meubelstuk dat ook nog eens wonderlijk mooi klinkt. De bron is hoofdzakelijk de 432EVO Aeon streamer met SQi, waarmee ook veel oudere en mindere opnames een flinke trede audiofieler klinken, zoals al eerder te lezen was in onze review.

Schrijf in via een mailtje aan peter@audioperfect.be om je plekje te reserveren.

Bij een te groot aantal gegadigden zal zondagmiddag 6 mei toegevoegd worden.

Waar?
Audio Perfect
Dom Van Asschestraat 2
8020 Oostkamp
België

Wanneer?
Zaterdagnamiddag 5 mei van 14u00 tot 17u00

Verkooppunten van het merk lyngdorf