Vanaf 1 augustus werd Connaisseur-AV aangesteld als de exclusieve distributeur van het Litouwse merk AudioSolutions voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Finland.

AudioSolutions werd in 2011 opgericht door de luidsprekeringenieur Gediminas Gaidelis. Alle speakers worden ontworpen en geproduceerd in Vilnius, Litouwen.

De ontwikkeling van deze luidsprekers was een echte uitdaging. AudioSolutions combineerde de wetten van de natuurkunde met design, productiestabiliteit en de behoeften van klanten, om zo de perfecte luidsprekers te maken. AudioSolutions heeft op deze manier een stevige positie verworven op de high-end markt.

De eerste lijn van het AudioSolutions gamma heet Overture (zie afbeelding boven artikel). Deze lijn is speciaal ontworpen om een ​​gamma van betaalbare luidsprekers te vertegenwoordigen, met een klassiek ontwerp. Er werd veel energie gestopt in deze Overture lijn om een ​​vergelijkbare luisterervaring te creëren als die bij de AudioSolutions top speakers.

AudioSolutions FigaroDe onlangs geïntroduceerde Figaro luidsprekerlijn (zie afbeelding hierboven) is een bekroning van 6 jaar ervaring in het ontwikkelen van producten. Met deze lijn biedt het merk een zeer efficiënte productie en een veel betere geluidskwaliteit, dankzij hun specifieke zelfsluitende kasttechniek, mini-hoorn tweeter en andere unieke functies die nu in al hun huidige luidsprekers worden gebruikt.

AudioSolutions VantageVoor hun 5de jubileumfeest wilde AudioSolutions iets compleet nieuws maken met frisse looks, verschillende soorten materialen en opvallende lijnen. De Vantage 5th Anniversary-lijn heeft niet de klassieke uitstraling. Het is een extravagante lijn van luidsprekers die de visie van AudioSolutions weerspiegelt in kwaliteitsnormen voor luidsprekers en is een perfecte basis voor aankomende producten. Door deze avant-garde-lijn te lanceren, tonen ze hun leidende toon in luidsprekerontwerp en onderscheiden ze zichzelf.

Meer informatie over AudioSolutions kan je vinden op: http://www.audiosolutions.lt

Meer informatie over Connaisseur-AV kan je vinden op: http://www.connaisseur-av.eu