AudioPerfect, de hifi-specialist in Oostkamp (België), heeft de laatste tijd heel wat veranderingen doorgevoerd.

Website

Eerst en vooral heeft AudioPerfect een compleet nieuwe website. De site bevat nu onder andere ook een reeks klantengetuigenissen die, samen met de rest van de website, aangeven waarin de zaak eruit springt t.o.v. anderen en hoe zij anders te werk gaan. Ook hebben alle merken nu hun eigen pagina gekregen.

Magazine

Tweemaal per jaar maakt AudioPerfect een magazine: MusiZine. Hierin staan tips voor muziek en audio, aankondigingen van nieuwe producten en tests van producten. Hierin hernemen ze o.a. ook de tests die door onafhankelijke magazines werden uitgevoerd. De laatste nieuwe editie van MusiZine staat nu online op Issuu.

Nieuwe merken

Het gamma van AudioPerfect werd ook uitgebreid met de merken Roon, Sbooster en Townshend Audio.

Roon wordt overal te wereld erkend als dé muziekstreamingsoftware en zijn beschikbaar op verschillende computerplatformen, waaronder ook een handige app. Daarnaast heeft Roon ook haar eigen Roon-streamingservers uitgebracht.

Sbooster heeft heel wat lineaire externe voedingen, zodat ze heel wat apparaten naar een hoger niveau kunnen brengen.

Townshend Audio maakt signaalsnoeren en ontkoppelingen van luidsprekers en apparaten. Voornamelijk dat laatste heeft ervoor gezorgt dat het merk stevig in de markt staat. Hun ‘load cells’ (een ingenieus veersysteem) vangen alle trillingen op van de luidsprekers, subwoofer of eender welk apparaat om die trilingen te neutraliseren.