iEar/Ultimate Sound and Vision Tilburg Openingstijden

Contact informatie

iEar/Ultimate Sound and Vision Tilburg
Sint Ceciliastraat 28
Tilburg 5038 HA
Nederland
Telefoon: +31 13 544 3510
iear@iear.nl

openingsuren iEar/Ultimate Sound and Vision Tilburg

maandag gesloten
dinsdag 10.00 - 18.00 uur
woensdag 10.00 - 18.00 uur
donderdag 10.00 - 18.00 uur
vrijdag 10.00 - 21.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Op zon- en feestdagen is iEar' gesloten.

Location


Route berekenen naar iEar/Ultimate Sound and Vision Tilburg

Over de winkel

iEar’ is een zaak met één duidelijke filosofie: Iedereen laten genieten van muziek- en filmweergave van hoge kwaliteit.

De zaak ontstond vanuit een gemis aan streaming audio en home cinema-oplossingen bij HiFi-winkels. Volgend jaar viert iEar hun vijftiende verjaardag, en als je de ervaring van het hele team achter de zaak optelt, dan zijn dat 75 mooie jaren aan ervaring.

iEar legt vandaag de focus op zowel fysieke als online verkoop, hifi, home cinema, complete installaties en ook het verkopen en installeren van domotica. Uiteraard komt het team ook hiervoor bij je aan huis. In de winkel staat het team je elke dag met raad en daad bij en geeft graag demonstraties. Wil je een toestel laten herstellen? Dan zit je bij iEar goed.

Op vlak van merken vind je bij iEar gegarandeerd je gading in het brede assortiment. Een greep uit hun merkengamma: KEF, Marantz, Bowers & Wilkins, McIntosh, Focal, Naim Audio, Denon, Sonos, Dynaudio, NAD, Monitor Audio, Tannoy, Hegel, Van den Hul, REL, Sennheiser en Audioquest.

Deze unieke zaak heeft maar liefst zeven luisterruimtes, en verwelkomt je graag voor advies of een demonstratie. Van zowel echte audiofielen tot gezinnen en liefhebber van design; iedereen is van harte welkom.

Merken

Gerelateerde artikelen