De vrijstaande Steinway & Sons Model B met de Steinway & Sons P100-processor verbetert de audiovisuele ervaring van Samsung’s volgende generatie MicroLED-display, The Wall. Het ultramoderne geluidssysteem van Steinway Lyngdorf en het indrukwekkende scherm van Samsung vormen een perfecte combinatie die de ultieme kijkervaring biedt.
 
“Beide producten zijn gemaakt met maar één doel: een zo realistisch mogelijke ervaring creëren met de geavanceerde weergavetechnologie van vandaag en het toonaangevende geluidssysteemontwerp”, zegt Peter Lyngdorf, eigenaar en oprichter van Steinway Lyngdorf. “Door een state-of-the-art visueel display te combineren met een verfijnd audiosysteem leveren Samsung en Steinway Lyngdorf een groter gevoel van ‘er zijn’ “.

Door de samenwerking met Samsung Electronics en hun nieuwste symbool van echte innovatie, vindt Steinway Lyngdorf het een voordeel om hun high-end luidsprekermerk te matchen met Samsung’s high-end display. Steinway Lyngdorf CSO Lars Omme zegt: “Het is de perfecte combinatie van twee hoogwaardige merken op hun vakgebied en we hopen dat we niet alleen een uitzonderlijke ervaring kunnen leveren, maar ook een veel bredere doelgroep bereiken dan we vandaag de dag kennen.”

De ongeëvenaarde audiovisuele ervaring met The Wall en Steinway & Sons Model B werd geïntroduceerd op InfoComm 2018, van 6 tot 8 juni, in Las Vegas. Als een eerste stap in de samenwerking hebben Samsung en Steinway Lyngdorf The Wall en Model B gepresenteerd als een perfecte bundeloplossing voor klanten die niet alleen de beste weergave, maar ook een superieur audiovisueel systeem nodig hebben.