Op IFA 2017 zijn al erg veel interessante producten gelanceerd. Zo is er de Sennheiser Momentum Free en de CX 7.00BT. Ook de IE 80 S werd er getoond.

de Sennheiser Momentum Free en CX 7.00BT zijn twee draadloze neckband design hoofdtelefoons. De IE 80 S is een in-ear model dat een vervolg is op het topmodel IE80.

De Momentum Free belooft een uniek ‘Momentum’ geluid, Bluetooth aptX 4.2, zes uur aan batterijduur en een in-line microfoon. De flexibele nekband met stalen in-ears heeft magneten zodat je hem gemakkelijk rond je nek kan hangen als je niet aan het luisteren bent. Dit model zal in oktober verschijnen.

Verder is er de CX 7.00 BT hoofdtelefoon. Deze heeft een stevige nekband, aptX Bluetooth 4.1, NFC pairing, een geïntegreerde microfoon en tien uur batterijduur. Ook dit nieuwe model verschijnt volgende maand en zou op hetzelfde niveau staan als de CX 5.00i.

Ten slotte is er de IE 80 S in-ear hoofdtelefoon. Dit nieuwe ontwerp van de IE 80 belooft veel verbetering op audiovlak, en is te koop vanaf deze maand.

Verkooppunten van het merk sennheiser