Met de BT T100 Bluetooth Audio Transmitter van Sennheiser is het gemakkelijk om een home entertainment-systeem te upgraden. Boordevol geavanceerde draadloze technologie levert het apparaatje hoogwaardige audio en perfecte synchroniciteit van beeld en geluid bij het kijken naar visuele media.

Sennheiser wil dat gebruikers van draadloze hoofdtelefoons kunnen genieten van de kwaliteit van uw thuisentertainmentsysteem, daarom beschikt de BT T100 over ultramoderne draadloze technologie voor echte high-fidelity-audiotransmissie. Ondersteuning van de Qualcomm® aptX ™ audiocodec met lage latentie zorgt ervoor dat de audio altijd perfect synchroon loopt met visuele media.

De BT T100 zorgt ervoor dat er in één oogopslag dankzij een tweekleurig LED-lampje de verbindingsstatus van de hoofdtelefoon met het apparaat weergeeft. Ook bevat het een speciale knop voor een eenvoudige Bluetooth-koppeling.

Sennheiser BT T100

Omdat connectiviteit heel belangrijk is, is er een keuze aan invoeropties waarmee audiobronnen kunnen aangesloten worden via een 3,5 mm-aansluiting of een optische kabel – beide meegeleverd, evenals een USB-A naar USB micro-B-kabel van 1,2 m.

De BT T100 zal binnenkort, we weten nog niet exact wanneer, beschikbaar zijn voor een prijs van €79.

Verkooppunten van het merk sennheiser