Voor de nieuwe K3 CD-speler en K3 Geïntegreerde Versterker heeft Roksan de gelauwerde K2 serie als basis genomen en deze weer verbeterd. De K3 Serie is bovendien het resultaat van een bijzondere samenwerking op hoog niveau tussen Roksan (ontwerp) en het Duitse Burmester (bouw). Het printontwerp is geheel nieuw en de gebruikte componenten zijn van de allerlaatste technologie. Dit resulteert in een voor de prijsklasse ongekend heldere, gedetailleerde moeiteloze ‘allround’ weergave van de bekende Roksan-signatuur.

Ook het oog wordt verwend, dankzij een ‘make-over’ van het uiterlijk. Zo wordt het voorpaneel met de hand gemaakt van massief ‘geborsteld’ aluminium en zijn de drie nieuwe kleuren Opium, Anthracite en Charcoal specifiek ontworpen om te passen bij de huidige interieurontwerpen.

De K3 CD-speler heeft een verbazingwekkend uitgebalanceerde en strakke weergavekwaliteit met een echte ‘body’ die een uitdaging zal zijn voor audiocomponenten uit veel hogere prijsklassen. Hij klinkt nog verfijnder en ‘analoger’ dan de voorganger. De K3 Geïntegreerde Versterker heeft een krachtige gedetailleerde ‘allround’ weergave met een moeiteloos diep laag. De 5 lijningangen, MM phono-ingang, Tape-ingang plus Bypass-ingang maken hem bijzonder flexibel in elk systeem. Dankzij de aptX Bluetooth-functie kunt u bovendien draadloos tot 16 verschillende digitale audiobronnen ‘streamen’.

De Roksan K3 CD-speler en K3 Geïntegreerde Versterker zijn vanaf maart leverbaar en de verkoopprijs (voor elk) is € 1499.

Specificaties

De K3 CD-speler biedt een superstabiele basis (9 kg) voor de laseraftasting. En gebruikt de nieuwste 24 bit / 192 kHz D/A-technologie plus een supernauwkeurig klokkristal. Dit samen leidt tot een ongekend strak, gedetailleerd en diep klankbeeld en een superlaag ruisniveau van

De K3 Geïntegreerde Versterker gebruikt voor de eindversterker twee volledig gescheiden monoversterkers met eigen aansluitingen op de voeding. Deze is opgeschaald tot 550 VA om de grootste signaalpieken weer te geven met maximale ‘controle’ voor elke luidspreker. De extra lage HF-storingsgevoeligheid is in deze wereld met veel draadloze apparatuur een essentiële eigenschap. De aptX® professionele‘verliesvrije’ compressiemethode heeft de volgende eigenschappen: 16 bit | 44.1 kHz, 352 kbps overdrachtsnelheid per kanaal, een frequentiebereik van 10 Hz -22 kHz en een dynamisch bereik van meer dan 92 dB. Dit biedt dus CD-kwaliteit audio via een draadloze verbinding (tot op 30 m afstand) en er is geen verschil meer tussen met en zonder ‘kabel’. Steeds meer laptops, tablets, smartphones en andere digitale media hebben aptX-Bluetooth, zodat u nu erg eenvoudig overal topkwaliteit audio kunt ‘streamen’ naar uw stereo audiosysteem.

Verkooppunten van het merk roksan