Pioneer brengt zijn nieuwste hoofdtelefoon voor onderweg mee te nemen. De Pioneer SE-MHR5 biedt degelijke specificaties en is opvouwbaar en maakt deel uit van de Pure Audio-reeks. Verder kan je gebruikmaken van twee verschillende kabels.

De mensen van Pioneer brengen een nieuwe hoofdtelefoon voor onderweg, de Pioneer SE-MHR5. Deze maakt deel uit van de Pure Audio-reeks van het bedrijf. Volgens het bedrijf is het toestel een oplossing om meer kwaliteit te brengen naar hoofdtelefoons voor onderweg. Meestal klinken ze vrij mechanisch, of soms zelfs digitaal. De klank kan daarom stukken beter, en dat vragen consumenten al langer. De SE-MRH5 ziet er daarom niet alleen leuk uit, maar heeft ook wat in zijn mars.

Dat komt vooral door de 40 mm driver van de SE-MRH5. Die worden geplaatst binnen een Ported Driver Housing, wat vanbinnen een dubbele kamer creëert. Dit zorgt op zijn beurt voor een verbeterde bas en noise cancellation. Verder werkt de nieuwe hoofdtelefoon binnen een frequentiebereik van 7 Hz tot 50 kHz. De SE-MRH5 komt bovendien met twee verschillende 3.5 mm kabels. Eerst heb je de standaard kabel, die je waarschijnlijk vooral zal gebruiken. De andere is een gebalanceerde kabel. Die gebruikt een ingebouwde versterker om het geluid beter te verdelen en verhoogt zo de kwaliteit. Het totale vermogen van de hoofdtelefoon is 1.000 Watt.

Verder is de nieuwe van Pure Audio nog een leuk toestel om te dragen ook. Het design ziet er leuk uit en biedt een elegante uitstraling. De oorkussens zijn gemaakt van nep leer en traagschuim. Dat zorgt voor een comfortabele luistersessie die je oren minimaal irriteren. Een laatste functie van de koptelefoon is dat ze opvouwbaar is. Dat maakt het toestel handig om mee te nemen en weg te proppen. Als je de Pioneer SE-MRH5 via de site kost die $299, wat neerkomt op zo’n €264.

Verkooppunten van het merk pioneer