De showroom van Concepts Zottegem wordt geüpdatet en heringericht met enkele nieuwigheden in de audioscene. De home cinema demokamer zal voorzien worden van een nieuw Atmos Dolby systeem en enkele Sonance Reference speakers. Ook wordt de nieuwe Reference en Invisible lijn van Sonance voorgesteld in de showroom.

Atmos Dolby

Het Dolby Atmos cinema systeem is de uitschieter op vlak van home cinema systemen. Dankzij dit systeem kom je terecht in de film. Je krijgt een 3D geluidsbeleving wanneer de film ook via het Dolby Atmos systeem is opgenomen. Je kunt als het ware het geluid voelen, wat zorgt voor een echte wow-factor. De home cinema demoruimte zal uitgerust worden met dit nieuwe Atmos Dolbysysteem en kan er uitgetest worden.

Sonance

Sonance Reference

Een mooi alternatief voor de Atmos Dolby surround installatie is de nieuwe Sonance Reference lijn. Deze luidsprekers en subwoofers bieden alle nieuwe drivertechnologie en consistente toonaanpassing over de hele lijn, waardoor het eenvoudig is om luidspreker- en subwoofermodellen in elke configuratie te mixen en matchen.

Sonance biedt hier een ongelooflijke oplossing qua surround systemen. De Reference reeks is ontworpen om een geweldige bioscoopervaring te bieden in elke kamer. Ze heeft opties voor inbouwluidsprekers in de muur, in het plafond en in de kast, evenals in-wall subwoofers. De productfamilie heeft een overschilderbaar ontwerp waarmee u het geluid kunt ervaren zonder teniet te doen aan het interieur van uw huis.

Sonance Invisible lijn

De Sonance Invisible lijn is de maatstaf voor prestaties en installatieflexibiliteit voor onzichtbare speakers en woofers. De speakers kunnen volledig verborgen worden in muren of plafonds en maakt hen zo volledig onzichtbaar. Het oppervlak van de luidspreker kan worden afgewerkt met flexibel materiaal inclusief afwerkmiddel en verf, Venetiaans pleisterwerk, behang of houtfineer. Bij Concepts kunt u luisteren naar de IS4 SST en ISW woofer.

Sonance Sonarray

Sonance SonnarayConcepts voorziet ook in outdoor oplossingen qua speakers. De Sonance Sonarray is een compleet landschapssysteem met flexibiliteit voor configuraties van acht satellietluidsprekers en één subwoofer tot zestien satellietluidsprekers en twee subwoofers op een enkele versterker. De satellietluidsprekers zijn zo ontworpen dat ze verborgen blijven in de tuin. De subwoofer wordt ondergronds verborgen met een luifel. De installatie is ontworpen om extreme omstandigheden aan te kunnen.

Veiling van toonzaalmodellen

Om de showroom opnieuw te kunnen inrichten, worden er 22 toonzaalmodellen geveild. Zo kan u bijvoorbeeld gloednieuwe tv’s en speakers in de wacht slepen aan een interessante prijs. Waag dus uw kans en doe een bod op één van de showroommodellen die allemaal worden verkocht met 2 jaar garantie. Meer info vindt u op de website van Concepts.