Hou je van modern in een retro jasje? Dan is de Love Hulton Astovox hifi-installatie zeker iets voor jou. 

We kennen Love Hulten van zijn gaming en computerdesign. Nu heeft de Zweed zich gericht op een retro meets modern ontwerp voor de hifiwereld. Met de Astovox schiep hij een klein hifisysteem dat overloopt van stijl. De vierkante luidsprekers zijn van Afrikaans mahoniehout gemaakt en hebben brushed aluminium frontpanelen. De stands zijn apart verkrijgbaar.

Aan de binnenkant vind je twee TS-D1702R 6.75in drivers van Pioneer met een ingebouwde tweeweg crossover. Met de Aramid/Basalt composieten opbouw blijft de helderheid behouden over een groot geluidsveld behouden. De bedrading is extra verstevigd met vergulde terminals.

Dan over naar de versterker. Deze wordt aangedreven door een Texas Instruments TPA3116 chip met aanpasbare tone control. Om af te sluiten kan je draadloos streamen via Bluetooth en is er een 3.5mm input.

De prijzen beginnen vanaf 1400 euro voor een paar stands. Dat loopt op tot 2300 voor het volledige systeem. De leveringen beginnen vanaf juli/augustus. Haast je, want er zijn maar honderd exemplaren te koop!

Verkooppunten van het merk pioneer