Loewe brengt weeral een nieuw product op de markt, namelijk zijn Klang 1 tv-speakers. De luidspreker kan je gebruiken in verschillende configuraties, van stereo tot surround sound.

Het Duitse Loewe brengt zijn nieuwste speaker op de markt. De Klang 1 is specifiek bedoelt om het geluid van tv een significante boost te geven. Je hebt hier twee satellietspeakers die samen binnen verschillende configuraties kunnen werken. Het gaat van een eenvoudig stereogeluid tot een wijde surround sound. Daarnaast kan je er een subwoofer 300 op aansluiten samen met extra speakers. Zo kan je van de set een 5.2 opstelling maken. Mocht je echter een subwoofer en twee speakers aansluiten op een Loewe TV, dan werkt die laatste als center speaker in een 3.1 opstelling. Daardoor worden de ingebouwde Dolby Digital en DTS codec pas echt nuttig.

Verder kan je spreken over een opvallend design. De luidspreker ziet eruit als een kleine zwarte cilinder die een drie inch full range driver gebruikt om zijn geluid te brengen. Het design is daarbovenop vrijwel naadloos, waardoor geen enkel schroefje zichtbaar is aan de buitenkant. Bovendien is het mogelijk de Klang 1 praktisch overal in de ruimte te plaatsen. Daarom brengt Loewe nog een stand en muurbeugel op de markt om de plaatsing gemakkelijker te maken. De Klang 1 speakers kosten €499 per paar en kan je nu aanschaffen.

Verkooppunten van het merk loewe