Mocht je nog op zoek zijn naar een betaalbare televisie, dan zit je nu goed bij Loewe. Zij brengen de Loewe One, een zeer betaalbare designertv. Met deze televisie kan je beelden in Ultra HD verwachten, evenals een 2x 20 Watt stereo output.

Loewe staat erom bekend leuke kwalitatieve producten op de markt te brengen. Dat doen ze ook met de nieuwste telg binnen de familie, de Loewe One. Deze UHD televisie komt in een leuk designerjasje en kan je in huis halen voor €2.199. De One is flinterdun en die look wordt afgemaakt met een even dunne kader. Het toestel vond zijn basis binnen de monitor wereld, dun, maar krachtig beeld. De beeldbuis wordt afgemaakt met een statief waardoor het model op je salontafel kan rusten.

Televisies gaan echter niet alleen over design, maar meer over prestaties. In deze kan je alvast Ultra HD kwaliteit vinden en brengt dus beeld in 3840×2160 resolutie. Mocht de bekeken content niet in UHD beschikbaar zijn, zal de Loewe One het beeld automatisch opkrikken. Daarnaast biedt het toestel een geïntegreerd soundsysteem dat je geluid in stereo brengt via de 2x 20 Watt drivers. De Loewe One vindt je in 40 inch en 55 inch uitvoering. De 40 inch kost je €1.199, het 55 inch model kost €2.199.

Verkooppunten van het merk loewe