Op IFA 2017 kan je nog tot en met woensdag de meest nieuwe highlights van de audio- en videowereld bewonderen. Eén daarvan is zonder twijfel de nieuwe Loewe Art.

De nieuwe lijn Loewe Art tv’s is het snelst als het aankomt op zappen. De tv’s bieden je een perfect overzicht van wat er speelt op andere zenders tijdens een reclameblok. Met Loewe Instant Channel Zapping wordt het hoogste gebruikersgemak gegarandeerd. Bovendien levert Loewe Art glasheldere beelden in Ultra HD, een ongekend geluid en nog veel meer. De unieke dual-channel configuratie maakt het mogelijk om een programma te kijken terwijl je een ander opneemt via usb. Met MyTV2move stream je het huidige programma (of een andere zender) naar een tablet of smartphone zodat je je tv praktisch meeneemt als je naar een andere kamer gaat.

De briljante beeldkwaliteit zie je vanaf alle bronnen: USB, je thuisnetwerk of internet. Met toekomstgerichte interfaces zoals HDMI 2.0, HDCP 2.2 of HEVC heb je toegang tot high resolution content van externe bronnen. Dankzij upscaling worden Full HD-beelden nog beter. Alle Loewe Art modellen zijn compatibel met 3D, de brilletjes zijn ook verkrijgbaar.

Op vlak van audio garandeert het Loewe Smart Home Entertainment systeem optimaal plezier voor alle zintuigen. Het geluid is van ongekende kwaliteit, en dat ondanks het slanke ontwerp van de modellen. Met het basreflexprincipe levert de stereo 2x 40W, en maakt zo die spannende actiescène of een live concert een ongelofelijke audio-ervaring.

Het Loewe Assist Media 2015 OS is nog makkelijker bedienbaar dan ervoor. Zoals het een echte smart tv betaamd, presenteert de Loewe Art zo goed als oneindig veel content en toepassingen. Met Assist Media vind je snel content, surf je online of checkt je favoriete zenders, mediabibliotheken of thuisnetwerk. Het Loewe Smart TV MediaNet is trouwens direct verbonden met YouTube, Deezer en nog veel meer.

De nieuwe Loewe Art is te koop in Chrome Silver of zwart in de formaten 40, 48 of 55 inch. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Verkooppunten van het merk loewe