JBL heeft al lang een vrij gevarieerd portfolio van draadloze luidsprekers en nu breidt ze dat portfolio nog verder uit met drie nieuwe luidsprekers.

De eerste is een Bluetooth-luidspreker van palmformaat die vast en zeker binnen ieders budget valt met een prijs van €34,99: de JBL GO 2 (zie foto boven). Het heeft een waterdicht (tot IPX7-standaard) ontwerp, een luidsprekertelefoon (met ruisonderdrukking) voor het opnemen van oproepen en biedt 5 uur afspeelplezier na een laadbeurt. Het is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleurenafwerking zodat er voor ieder wat wils tussenzit.

JBL Clip 3De volgende is de JBL Clip 3 voor €59,99 die in tien kleurenafwerkingen beschikbaar is. Hij past zijn broer of zus aan voor specificaties, maar voegt een karabijnhaak toe om hem aan een tent of rugzak te bevestigen en verlengt de afspeeltijd tot 10 uur.

Dan is er ook nog de JBL Xtreme 2, de opvolger van de Xtreme. De Xtreme 2 is voor de meest serieuze picknick-gangers onder ons: het heeft een carabiner bevestiging, een flesopener in de draagriem en waterdicht (IPX7) ontwerp.

JBL Xtreme 2Het heeft een afspeeltijd van 15 uur, een USB-poort, een luidspreker met ruisonderdrukking en ondersteunt JBL Connect+ (waarmee gebruikers draadloos verbinding kunnen maken met andere Connect+-compatibele luidsprekers). Het is beschikbaar in een keuze uit zwarte, groene of blauwe afwerkingen en heeft een prijskaartje van €299.

Verkooppunten van het merk jbl