Het Schotse luidsprekermerk Fyne Audio bestaat nog niet zo lang, maar heeft wel al haar hele carrière succes gehad. In 2017 werd het merk gelanceerd op de High End Show in München. Ze hebben al verschillende luidsprekerseries en online zijn haast alleen maar lovende reviews te vinden.

En nu heeft het bedrijf financiering gekregen van Bibby Financial Services om het te helpen financieel te groeien, dat heeft CE Pro Europe bekendgemaakt. De financiering moet Fyne Audio voorzien van Export Invoice Discontering en een faciliteit voor deviezen om haar te helpen bij zowel toegang tot werkkapitaal als financiering van exportschulden.

Managing Director van Fyne Audio, Andrzej Sosna, zegt: “we wisten dat onze producten van hoge kwaliteit moesten zijn en gedifferentieerd moesten worden als we op de markt golven zouden maken. Maar we wisten ook dat om ons te helpen op onze weg naar groei, vooral met een groeiend internationaal klantenbestand, toegang tot werkkapitaal in deze vroege stadia van vitaal belang was.”

“Het team van Export Finance ondersteunen bij onze transacties neemt het administratieve gedoe weg van snelle debiteurenbetalingen in meerdere valuta’s, waardoor we ons kunnen concentreren op groei.”