De samenwerking tussen Red Edition en Sonos zorgt ervoor dat er een nieuw tv-meubel op de markt verschijnt: de Red Edition I Sonos TV Console met Playbase is geïnspireerd op het design van de Sonos Playbase zodat de homecinema-ervaring ongeëvenaard zou zijn.
Red Edition is een Parijs interieurdesignmerk en ging samen met Sonos, hét Home Sound System, een nieuw tv-meubel ontworpen. De meest recente speaker van Sonos is speciaal ontworpen zodat het zich bijna niet zichtbaar onder de tv kan bevinden. Dit allemaal in een minimalistisch design van Red Edition.
Er zijn twee stijlen beschikbaar van het tv-meubel, dit allemaal geïnspireerd op het principe van yin en yang: een zwarte en een taupe versie.
Het tv-meubel bevat twee gesloten compartimenten, namelijk een nis en een lade, dit zodat alle afspeelapparatuur geïntegreerd kan worden. Het frame en de lade zijn van hout dat gebeitst is en afgewerkt met een hoogglanslak. Op het einde van de nis is een uitsnede gemaakt, zodat daar de kabels van alle apparaten door kunnen. Ook heeft elk compartiment een plank die in hoogte versteld kan worden.
De afmetingen van het meubel zijn: 160 cm lang, 43 cm diep en 61 cm hoog. Zijn gewicht is 70 kg.
De Red Edition I Sonos TV Console is verkrijgbaar op de website van Red Edition voor een prijs van €2.989, Playbase inbegrepen.

Verkooppunten van het merk sonos