Sonos heeft haar nieuwe samenwerking met een van de meest toonaangevende namen in home design geïntroduceerd: het Deense merk HAY. Beide merken focussen zich op gebruiksvriendelijke en moderne producten. Dit is heel duidelijk te zien in de nieuwe uitvoering van HAY Sonos One. 

De limited edition-collectie HAY voor Sonos zal, net zoals elke Sonos One luidspreker en de nieuwere Sonos producten, AirPlay2 van Apple ondersteunen, wanneer dit klaar zal zijn om gelanceerd te worden. Met slechts een enkele luidspreker die AirPlay2 ondersteunt, krijgt het volledige home sound system toegang tot AirPlay2.

Naast de HAY Sonos One-luidsprekers worden samen met andere Sonos-producten tentoongesteld. Dit zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een compleet sound-system. Ook werkt Sonos samen met Trevor Jackson, een Britse kunstenaar, om atmosferische geluidsinstallaties te creëren die in elke kamer van het huis het familieleven weerspiegelen.

HAY Sonos OneHAY en Sonos stellen hun collectie voor in het Palozzo Clerici in Milaan tijdens de Design Week Milaan 2018, die momenteel bezig is. Deze limited edition-collectie wordt getoond in combinatie met een samengestelde set soundscapes ontworpen voor in huis en een serie creatieve installaties.

Door oud en nieuw naast elkaar te zetten in het Palozzo Clerici, wil Sonos de ervaring van de bezoekers versterken. Hun design wordt ook naar een hoger niveau getild en laat de bezoekers kennismaken met de sfeer en de verschillende ruimtes die ze kunnen verkennen. Geïnteresseerden kunnen het gesprek aangaan, shoppen of discussiesessies bijwonen.

De HAY  Limited Edition Sonos One is vanaf september 2018 voor €259,00 beschikbaar op sonos.com, in Sonos Flagship Stores in New York, Londen en Berlijn, en in het HAY House in Kopenhagen. Ze zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren geel, rood en groen.

Verkooppunten van het merk sonos