Een all-in-one systeem met een leuk prijsje, dat zien we altijd graag. Nu is er de nieuwe CocktailAudio X35, volgens de makers het beste audiosysteem van zijn klasse.

Om te beginnen is de CocktailAudio X35 een versterker waarop je diverse bronnen kan aansluiten. Verder is het ook een netwerkserver, een streamer (Spotify Connect, Qobuz, Tidal, Deezer), radiospeler (internet, FM, DAB+), cd-speler en -ripper en is hij compatibel met AirPlay en Shareplay.

Het aanwezige vermogen van 100W over 8 Ohm per kanaal laat je alle luidsprekers probleemloos aansturen. De analoge sectie heeft een krachtige ringkerntransformator die ruis en andere verstoringen elimineert. Op digitaal vlak zien we een 500W geschakelde voeding en audiofiele TCXO-oscillators. De beiden circuits, analoog en digitaal, zijn volledig gescheiden. De 32Bit/384kHz ESS ES9018K2M Sabre³² Reference DAC met Hyperstream DAC staat garant voor een ultra audiofiele geluidservaring. Ook zit je safe voor de toekomst, want deze DAC kan alle hi-res files weergeven. Denk hierbij aan PCM (32bit/384kHz), DSD, DSD 256 en DXD. Voor de ondersteuning van al deze functies is de CocktailAudio X35 uitgerust met een Dual Core ARM Cortex A9 processor (1,0GHz), een DDR-1066 2x 1GB intern geheugen en een 8GB NAND flash-geheugen.

Je nood aan een externe harde schijf is met de X35 verleden tijd. Hij biedt zelfs ruimte voor een optionele interne harde schijf en heeft een gigantische opslagcapaciteit van 8 TB. Hierin kan je 10 400 cd’s in WAV kwijt of maar liefst 48 000 cd’s in 320k mp3. Thuis kan je de X35 aansluiten op je thuisnetwerk om andere netwerkspelers (ook Sonos, Elac, Heos of Bluesound) van muziek te voorzien. Extra leuk: Hij is muisstil.

Wil je liever cd’s rippen dan afspelen, dan kan dit ook met de CocktailAudio X35. En dat gaat erg snel: anderhalf keer de speeltijd van de cd in hoogste kwaliteit, snel rippen kan al aan een derde van de afspeeltijd. Cd’s branden kan overigens ook! Ook als je graag muziek wil converteren, staat de X35 voor je klaar.

De bediening kan op het toestel zelf, met de afstandsbediening of via de app.

De CocktailAudio X35 is al de jouwe voor 1749 euro.

Verkooppunten van het merk cocktail-audio