Cary Audio brengt een nieuwe alles-in-één mediaspeler uit die toekomstbestendig is. Streamingsmogelijkheden, Bluetooth, DLNA, usb en zelfs een sd-kaart lezer zijn aanwezig op de AiOS.

Mocht je zoals velen het budget niet hebben om alle componenten van een audio-installatie in huis te halen, zijn all-in-one systemen altijd een handige oplossing. Cary Audio brengt nu een nieuw model uit in de vorm van de AiOS. Het is een vrij kleine mediaspeler die toch wel het een en ander te verbergen heeft onder de kap. Naast de moderne look van het toestel kan je een LCD-display aan de voorkant verwachten. Via dit scherm en de knoppen kan je alles regelen, zelfs de achtergrondverlichting van het schermpje. Interessanter is natuurlijk de inhoud van de Cary Audio AiOS. Deze biedt namelijk een klasse AB-eindversterker van 150 Watt. Genoeg kracht om goed geluid te brengen dus.

Verder werd er bij Cary Audio vooral toekomstgericht gedacht. Zo vind je tal van aansluitingen die je steeds vaker tegenkomt in moderne toestellen. Bluetooth is slechts een van de voorbeelden, want ook streamingsmogelijkheden zitten aan boord. Zo kan je de AiOS gebruiken met Spotify, Tidal en internetradio. Daarnaast is het ook mogelijk om via wifi, muziekserver of NAS muziek af te spelen door de DLNA-ingang. Een usb-stick kan je ook aansluiten, evenals een micro sd-kaart. Mocht je de Cary Audio AiOS in huis halen, kan je kiezen uit zes kleuren. Het toestel zelf kost 2995 euro.