Het Duitse merk Canton zal dit jaar ook terug te vinden zijn op de Audio Show iEar’. Ze gaan er aanwezig zijn met de Referentie 8 K, de Smart Vento 9 en Smart Vento 3 en nieuwe multiroom soundbars en luidsprekes. Ook Dirk Halfmann van Canton zal aanwezig zijn om demonstraties te geven.

Canton Reference 8 K
Canton Reference 8 K

De Reference 8 K is een high-end vloerstaande luidspreker. De beroemde Reference K-familie heeft er dit jaar een familielid bijgekregen: de Reference 8 K. Deze luidspreker heeft een slanker kabinet dat geschikt is voor elke woonkameromgeving en dat mooi en helder high-end geluid produceert dankzij de conussen die gemaakt zijn van een combinatie van keramiek en wolfraam.

De Smart Vento 9 en Smart Vento 3 (zie afbeelding boven bericht) zijn actieve draadloze luidsprekers voor hifi en TV-geluid. Ze leveren high-end geluid met hoogwaardige draadloze muziekreproductie tussen twee luidsprekers met 24-bits interne signaalverwerking. Ze maken ook onderdeel uit van de nieuwe Canton Smart-familie, waardoor deze ook ideaal zijn voor streaming.

Canton Vento 9
Canton Vento 9
Verkooppunten van het merk canton