Op zaterdag 3 november organiseert Hifi Limburg in samenwerking met Stefan Zaunbrecher van Bowers & Wilkins een luistershow. De nieuwe B&W 600 Serie zal centraal staan.

Het merk Bowers & Wilkins is geen onbekende in de audiowereld en ze maken al 50 jaar mooi klinkende luidsprekers van instapniveau tot uitblinkers zoals de Nautilus 800.

De nieuwe 600 serie is de betaalbare serie en heeft een aantal verbeteringen gekregen. Zo is het uiterlijk een stuk strakker en frisser geworden. De gebruikte technieken in de 700 serie zijn nu ook toegepast in de 600 serie. Daardoor klinkend ze beter en detailrijker.

Tijdens de luistershow presenteert Stefan Zaunbrecher de nieuwe 600 Serie. Hij zal de verbeteringen van deze goed klinkende instapserie toelichten en natuurlijk ook laten horen. Er zijn verschillende opstellingen in combinatie met o.a. Rotel te beluisteren.

Iedereen is welkom op de luistershow bij Hifi Limburg. Een lekkere kop koffie met een stukje taart wordt voorzien én iedere geregistreerde bezoeker ontvangt ook een waardebon van €50 om te vieren dat Hifi Limburg 5 jaar bestaat.

Op zaterdagmiddag 3 november zijn doorlopend luistersessies gepland tussen 12 en 16 uur. Aanmelden is wel gewenst en dat kan via een mailtje te sturen naar jack@hifilimburg.nl.

Hifi Limburg
Markt 17
6191 JH Beek
Nederland

 

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins