Vorige week donderdag, op 15 maart, heeft Bang & Olufsen hun lente-/zomercollectie van 2018 aangekondigd. Het seizoensgebonden assortiment bestaat uit premium koptelefoons en luidsprekers en zijn geïnspireerd op de mooie, levendige kleuren van de oceaan.
De SS18 Collection, dit is de naam van hun nieuwe collectie, heeft een mooi seizoensgebonden kleurenpalet met 3 heel mooie kleuren. Aloe is een lichte, natuurlijke groene tint die lijkt op een oceaanrug. Steel Blue is een diepe, donkerblauwe tint, een beetje zoals de oceaan ‘s nachts. En dan ten slotte is er nog Teal, een rijke, donkergroene tint die geïnspireerd is op een opgaande golf.
Genoeg over de kleuren, tijd om eens naar de producten te kijken:
H4 SS18 CollectionDe Beoplay H4 is een draadloze hoofdtelefoon met de focus op puur geluid, pure materialen en pure expressie. Mensen die houden van iconische eenvoud en graag licht reizen en zich graag vrij bewegen zullen zeker en vast fan zijn van deze hoofdtelefoon. Hij werd ontworpen door Jakob Wagner zijn beschikbaar in de kleuren Aloe en Steel Blue
P2 SS18 CollectionDe Beoplay P2 is een volledig draagbare speaker die met smart connect-functies geactiveerd kan worden met een tik of een shake. De tas past heel gemakkelijk in een andere tas of zak en is perfect voor iemand die altijd onderweg is. Hij werd ontworpen door Cecilie Manz en is beschikbaar in de kleur Teal.

A1 SS18 CollectionEn dan tenslotte nog de Beoplay A1: een draagbare Bluetooth-luidspreker, ook ontworpen door Cecilie Manz. Mensen die onderweg veel waarde hechten aan een geweldig ontwerp en geluid moeten naar deze luidspreker grijpen. De beschikbare kleuren van deze luidsprekers zijn Aloe en Steel Blue.
De aanbevolen verkoopprijs voor de SS18 Collection is:

  • Beoplay H4: €299,00
  • Beoplay A1: €249,00
  • Beoplay P2: €169,00

De luidsprekers zijn verkrijgbaar op www.beoplay.com/collection, maar ook in geselecteerde Bang & Olufsen-winkels en geselecteerde externe retailers.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen